Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Philips Sonicare elektriniai dantų šepetėliai yra vieni populiariausių, tačiau ar jie iš tikrųjų yra geri, ir kuris tinka būtent jums?

Philips Sonicare elektriniai dantų šepetėliai yra vieni populiariausių, tačiau ar jie iš tikrųjų yra geri, ir kuris tinka būtent jums?

Philips Sonicare elektriniai dantų šepetėliai yra vieni populiariausių, tačiau ar jie iš tikrųjų yra geri, ir kuris tinka būtent jums?


Visų pirma, pagrindinė informacija: visi Sonicare dantų šepetėliai veikia, sukurdami valymo judesį (skirtingai nuo daugelio kitų šepetėlių sukuriamo vibruojančio judesio) ir juda iki 62 000 kartų per minutę.

Idėja yra ta, kad šie aukšto dažnio judesiai švelniai varo vandenį tarp jūsų dantų, kad pašalintų apnašas ir maistą be stipraus valymo, kuris gali pakenkti dantenoms.

Ant pakuočių esantys skaičiai yra tik skaičiai (4300, 4500, 6100, 9000 ir t. t.) Jie neatspindi dantų šepetėlio galios. Visų modelių galia yra vienoda. Apskritai, kuo didesnis yra skaičius, tuo daugiau priedų ir skirtingų valymo programų galima gauti.

Philips nėra vienintelė įmonė, kurios dantų šepetėliai yra skirti apsaugoti jūsų dantenas (aukšto technologinio lygio Oral-B šepetėliai automatiškai sumažina greitį, jei spaudžiate per stipriai), tačiau garsinė technologija yra panaudota kuriant visą Sonicare šepetėlių asortimentą, nuo paprasto „DailyClean“ iki „DiamondClean 9000“.

Visuose Sonicare dantų šepetėliuose taip pat yra įrengtas dviejų minučių laikmatis, kuris pulsuos jus įspėdamas kas 30 sekundžių, kad žinotumėte, kiek laiko reikia praleisti valant kiekvieną burnos kvadrantą, tačiau šepetėlių asortimentas yra platus, ir jie turi daug skirtumų.

Čia mes pateikiame pagrindinius įvairių Sonicare elektrinių dantų šepetėlių skirtumus, kad galėtumėte lengviau pasirinkti ir nuspręsti, kuris jums tinka geriau.

Philips Sonicare DiamondClean 9000


Sonicare DiamondClean 9000, 9300, 9500 ir 9750 yra aukščiausios klasės Philips elektriniai dantų šepetėliai su „Bluetooth“ ryšiu, todėl šepetėlį galite susieti su Philips programa savo telefone.

Ši funkcija gali atrodyti visiškai nereikalinga, bet ji iš tikrųjų yra labai patogi, jei norite patobulinti savo dantų valymo techniką ir gauti patarimų, kaip kruopščiau išvalyti burną.

Taip pat yra slėgio jutiklis, kuris jus įspės, jei per stipriai spaudžiate šepetėlį prie dantų, taip pat trys valymo intensyvumo lygiai ir keturi režimai.

Prijungus Philips išmaniąją dantų šepetėlio galvutę, „DiamondClean 9000“ linijos šepetėliai automatiškai pasirenka tinkamiausią režimą, tada galite padidinti arba sumažinti intensyvumą, kad jis atitiktų jūsų pageidavimus. Rankenėlė taip pat užregistruoja, kiek laiko jūs naudojote galvutę, ir įspėja, kai atėjo laikas ją pakeisti.

Philips Sonicare ProtectiveClean

Yra keli ProtectiveClean šepetėliai, tačiau visų specifikacijos yra panašios. ProtectiveClean šepetėliuose yra slėgio jutiklis, kuris jus įspės, jei valant dantis naudosite per daug jėgos. Tai puikiai tinka žmonėms, kurie yra linkę spausti šiek tiek stipriau, ir jie yra perspėjami, kad jiems gresia emalio pažeidimo pavojus.

ProtectiveClean šepetėliai turi mažiau valymo režimų nei DiamondClean (tarp vieno ir trijų), nors dauguma jų turi keletą intensyvumo lygių, todėl vis tiek galėsite rasti sau tinkantį.

Philips Sonicare EasyClean

Nors tai yra seniausias PHILIPS Sonicare modelis, jį gaminant vis tiek naudojama ta pati technologija, kaip ir kuriant DiamondClean Smart seriją.

Didžiausias skirtumas yra tas, kad šis dantų šepetėlis yra pats paprasčiausias iš jų. Komplekte nėra jokių kelioninių dėklų, atsarginių šepetėlio galvučių, be to, jame nėra net slėgio jutiklių. Šio dantų šepetėlio dizainas nėra toks patrauklus, lyginant su kitais modeliais.

Vis dėlto, jei uždėsime tas pačias dantų šepetėlių galvutes, gausime tuos pačius valymo rezultatus, nes šio dantų šepetėlio technologija yra ta pati, kuri naudojama brangiausiuose modeliuose.

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2022. All Rights Reserved. 

Kontaktai

info@jususypsena.lt

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvia, Riga, Ropažu street 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

UAB Paysera LT

IBAN

LT923500010004219332

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota