Prisijungti
Prisijungti

Straipsniai

Philips Sonicare šepetėlių galvutės

Philips Sonicare šepetėlių galvutės

Philips Sonicare šepetėlių galvutės: paaiškinimas, palyginimas ir apžvalga. Kuri yra geriausia?


Ieškote Sonicare dantų šepetėlių galvučių, tačiau jus glumina daugybė variantų? Kaip sužinoti, kurios galvutės tinka jūsų dantų šepetėliui?

Šis straipsnis padės jums apsispręsti.


Kokia „Sonicare“ dantų šepetėlio galvutė yra geriausia?

Visos Sonicare pakaitinės galvutės skiriasi viena nuo kitos, yra sukurtos šiek tiek kitaip, kad atitiktų įvairių naudotojų poreikius ir norus. Tačiau tai nereiškia, kad negalite naudoti nė vieno iš jų ir vis tiek gauti fantastiškų rezultatų.

Todėl nėra taip paprasta galutinai pasakyti, kuri yra „geriausia“.

Geriausia universali Philips Sonicare galvutė

Galite pasirinkti „C2 Optimal Plaque Defense“ šepetėlio galvutes.

Jos pasižymi puikiu valymo efektyvumu, idealiai tinka naudoti kasdien.

„C2 Optimal Plaque Defense“ geriau tinka šepetėlių rankenėlėms, turinčioms „BrushSync“ technologiją, tačiau jos tinka ir bet kokiam kitam „Sonicare“ modeliui (daugiau apie tai žemiau).

Šio straipsnio rašymo momentu beveik visos keičiamos šepetėlio galvutės jau turi „BrushSync“ funkciją, tačiau jos vis tiek tinka bet kokiam senesniam Sonicare modeliui.

Geriausia Sonicare šepetėlio galvutė jautriems dantims

Kai kuriems žmonėms dantų valymas gali būti sunkesnė patirtis nei kitiems, ypač jei kamuoja labai jautrūs dantys ir dantenos.

Nesvarbu, ar dėl to visada kentėjote, ar taip įvyko dėl operacijos, ar dėl infekcijos, tikrai yra galvučių, kurios gali palengvinti dantų valymą „Sonicare“ elektriniu šepetėliu ir papildomai suteikti daug naudos.

Šiuo atveju jums reikės „G2 Optimal Gum Care“ arba „S Sensitive“ dantų šepetėlio galvučių.

Jei reguliariai susiduriate su jautriais dantimis ir dantenomis, turėtumėte kreiptis į odontologą, nes gali prireikti pakeisti dietą, naudoti specialias dantų pastas ar net atlikti dantų gydymą.

Geriausia Sonicare šepetėlio galvutė breketams

Tikriausiai pagalvosite, kad jums reikia specialių šepetėlių, ir jie tikrai egzistuoja. Tačiau su Sonicare elektriniu dantų šepetėliu bet kurią iš šepetėlio galvučių galite saugiai naudoti su breketais, jums nereikia specialios šepetėlio galvutės.

Bet jei vis tiek norite, „Philips“ taip pat turi specialų modelį, pagamintą specialiai breketams – „Intercare“.

Geriausia Sonicare šepetėlio galvutė, skirta balinti dantis

„W2 Optimal White“ šepetėlio galvutė yra ideali šepetėlio galvutė, padedanti balinti dantis. Nors ji yra vadinama „White“ – balta, turėkite omenyje, kad ji vis tiek nebalina dantų. Galvokite apie ją tik kaip apie gerą dantų poliravimo įrankį. Jei norite, kad jūsų dantys būtų baltesni, ieškokite balinančių dantų pastų arba balinimo juostelių ir gelių.

Blizgantys balti dantys gali padėti labiau pasitikėti savimi, be to, komplimentai „jūsų šypsena yra labai graži“ arba „jūsų dantys atrodo puikiai“, yra labai malonūs, ir tai yra pasiekiama netaikant kosmetinės odontologijos.

„W2 Optimal White“ šepetėlio galvutė specialiai skirta pašalinti paviršiaus dėmes nuo išorinių dantų paviršių, atkurti natūralią, dažnai baltesnę jūsų dantų spalvą. Dėl dietos ir gyvenimo būdo įpročių ant dantų paviršiaus gali susidaryti dėmės, dėl kurių dantys atrodo netekę spindesio ir praradę gražią spalvą.

Tankūs deimanto formos šereliai puikiai šalina dėmes ir suteikia ypatingos švaros. Ši šepetėlio galvutė taip pat suderinama su „BrushSync“.

Jei jūsų dantų šepetėlio rankenoje yra įdiegtas balinimo režimas, jis idealiai tinka naudoti su šia šepetėlio galvute, kad būtų gautas geriausias balinimo efektas.

Kokią „Philips“ elektrinio dantų šepetėlio galvutę turėčiau naudoti?

Galų gale jūs nusprendžiate, kuri Sonicare dantų šepetėlio galvutę naudoti, tai priklauso nuo jūsų poreikių.
Visos „Sonicare“ šepetėlių galvutės veikia, atlikdamos šluojantį judesį, kaip rankinis šepetėlis, o ne vibruoja ir besisuka, kaip konkuruojančio prekės ženklo Oral-B šepetėliai.

Visos Philips dantų šepetėlio galvutės padės pašalinti daugiau apnašų nei rankinis dantų šepetėlis, kartu pagerins dantenų sveikatą ir bendrą burnos higieną.

Kiekvienas iš jų turi potencialių pranašumų, tinkančių jūsų specifiniams poreikiams.

  • „C2 Optimal Plaque Defence“ – optimalus apnašų pašalinimas, ši galvutė 7 kartus efektyvesnė nei rankinis šepetėlis. Specialiai išlenktas galiukas leidžia pasiekti absoliučiai visas dantis. Suderinama su „BrushSync“.
  • „G2 Optimal Gum Care“ – švelnus, tačiau efektyvus apnašų pašalinimas, ypač prie dantenų linijos, siekiant pagerinti dantenų sveikatą. Suderinama su „BrushSync“.
  • „W2 Optimal White“ – efektyvus paviršiaus dėmių pašalinimas dėl deimanto formos šerelių. Suderinama su „BrushSync“.
  • „C3 Premium Plaque Defence“ – kruopščiausias valymas dėl lanksčių šonų ir unikalaus šerelių rašto. 4 kartus daugiau kontakto su paviršiumi. Norint pasiekti geriausių rezultatų, automatiškai parenkamas optimalus valymo režimas. (Geriausiai tinka su „BrushSync“ suderinama rankena)
  • „G3 Premium Gum Care“ – slopina perteklinį valymo slėgį, kad apsaugotų dantenas. 2 kartus daugiau kontakto su paviršiumi. Norint pasiekti geriausių rezultatų, automatiškai parenkamas optimalus valymo režimas. (Geriausiai tinka su „BrushSync“ suderinama rankena)
  • „W3 Premium White“ – padeda balinti dantis pašalindama apnašas ir paviršiaus dėmes. 4 kartus daugiau kontakto su paviršiumi. Norint pasiekti geriausių rezultatų, automatiškai parenkamas optimalus valymo režimas. (Geriausiai tinka su „BrushSync“ suderinama rankena)
  • „T1 TongueCare+“ – suderinama su „BrushSync“, ši mentelės formos šepetėlio galvutė turi 240 „MicroBristles“ šerelių, kurie giliai valo liežuvio paviršių.
  • „A3 All-in-One“ – PASIRODYS 2021 M. PAVASARĮ – daugiafunkcė šepetėlio galvutė. Skirta nuvalyti apnašas, pašalinti dėmes ir prižiūrėti dantenas. Naudojant tokią galvutę, nebereikia keisti šepetėlio galvutės priklausomai nuo specifinių poreikių. Suderinama su „BrushSync“.

Galite pagalvoti, kad norint išvalyti dantis ir dantenas, jums reikia naudoti visas skirtingas Philips elektrinių dantų šepetėlių galvutes. Jums tikrai nereikia to daryti.

Naudodami „W2 Optimal White“ arba „W3 Premium White“ šepetėlio galvutes, vis tiek galite turėti baltus dantis, sveikas dantenas ir sumažinti apnašų kiekį.

„G2 Optimal Gum Care“ šepetėlio galvutės naudojimas gali pagerinti jūsų patirtį, tačiau tai nereiškia, kad dantys taps labiau dėmėti, nes tokios galvutės naudojimas nepablogina dantų paviršiaus būklės.

Tinkamas dantų valymas du kartus per dieną po 2 minutes yra svarbiausias dalykas.

„Sonicare“ šepetėlio galvutės: paaiškinimai

Skirtingi šepetėlių galvučių modeliai, skirtingas šepetėlių galvučių kiekis pakuotėje; nepaprastai lengva pasiklysti tokioje skirtingų Philips Sonicare dantų šepetėlių galvučių įvairovėje.

Galite pradėti nerimauti, ar jos suderinamos su jūsų Sonicare šepetėlio rankena.

Tikiuosi, kad šis puslapis su išsamiais paaiškinimais ir šepetėlių galvučių palyginimais atsakys į daugelį jūsų klausimų ir padės jums rasti sau ir jūsų „Sonicare“ šepetėliui tinkamą šepetėlio galvutę. Taigi, pradėkime.

Yra 10 pagrindinių šepetėlių tipų:

Yra 10 Philips šepetėlių galvučių modelių:
  • „ProResults“ (tai seniausias ir mažiausiai efektyvus modelis, todėl jo nebesiūlome, nes jis kainuoja beveik tiek pat, kiek ir naujesni modeliai)
  • „C2 Optimal Plaque Defence“
  • „G2 Optimal Gum Care“
  • „W2 Optimal White“
  • „C3 Premium Plaque Control“
  • „G3 Premium Gum Care“
  • „W3 Premium White“
  • „ForKids“ – skirtos vaikams (šios galvutės turi minkštesnius šerelius)
  • „T1 Tongue Care+“
  • „A3 All-in-One“ – pasirodys 2021 m. pavasarį

Be to, šepetėlio galvutės yra skirtingų spalvų

Philips Sonicare gamina įvairių spalvų dantų šepetėlių rankenas.

Balta yra dažniausia plastiko, naudojamo šepetėlių galvučių gamybai, spalva.

Balta spalva puikiai dera prie daugelio kitų spalvų, tačiau kai kuriais atvejais spalvota šepetėlio galvutė gali atrodyti geriau.

Be baltos spalvos galvučių, Sonicare siūlo ir juodos spalvos šepetėlių galvutes.

Vienintelis šių juodų galvučių skirtumas yra naudojamo plastiko spalva. Dizaino ar funkcijų skirtumų nėra.

Pakuočių dydžiai paprastai prasideda nuo mažiausiai 2 Philips Sonicare šepetėlių galvučių vienoje pakuotėje. Kai kuriems modeliams gaminamos 4 galvučių pakuotes. Kai kuriais retais atvejais galite rasti 3 ar 6, ar net 8 galvučių pakuotes.

„BrushSync“ Smart šepetėlio galvutės

Naujausia Sonicare“elektrinių dantų šepetėlių technologijos naujovė yra „BrushSync“ funkcija. Dabar šią funkciją turi beveik visi modeliai.

Tai technologija, leidžianti šepetėlio rankenai ir šepetėlio galvutei „bendrauti“.

„BrushSync“ suderinamos šepetėlių galvutės susisiekia su rankena įmontuoto RFID lusto pagalba.

Technologija susideda iš 2 skirtingų funkcijų.
  • Priminimas apie šepetėlio galvutės keitimą
  • Sinchronizavimo režimas

Priminimas apie šepetėlio galvutės keitimą nurodo, kad atėjo laikas pakeisti šepetėlio galvutę – apie tai įspėja šviesos diodas ant rankenos.

Pirmą kartą pritvirtinus šepetėlio galvutę prie šepetėlio rankenos, aptinkamas lustas, ir įspėjamoji lemputė mirksi 3 kartus. Tai patvirtina, kad rankena aptiko galvutę ir kad rankenos viduje esanti elektronika dabar ją stebės.

Kai naudojate šepetėlio galvutę, rankena ir toliau stebi, kaip dažnai ji buvo naudojama.
Rankena „žino“, kad šepetėlio galvutę reikia keisti kas 3 mėnesius. Taigi, rankenai nustačius, kad šepetėlio galvutė buvo naudojama tiek laiko, šepetėlio rankenoje esantis šviesos diodas „BrushSync“ užsidegs gintarine (oranžine) spalva. Būtent šiuo metu turite pritvirtinti naują galvutę.

Bet technika nuolat tobulėja.

Jei rankena nustatys, kad kasdien valėte dantis 3 kartus arba valėte spausdami stipriau, „BrushSync“ įspėjimas suaktyvės greičiau, nes šereliai susidėvės anksčiau, nepraėjus įprastam 3 mėnesių laikotarpiui.

Taip pat bus atidėtas įspėjimas pakeisti Sonicare dantų šepetėlio galvutę, jei tą galvutę naudojote tik kartą per dieną per 3 mėnesius. Galvutės keisti nereikės, kol jos naudojimo laikas nebus ekvivalentiškas naudojimui lygiai 4 minutes per dieną 3 mėnesius.

Kaip rodo „BrushSync“ sinchronizavimo režimo pavadinimas, šepetėlis automatiškai parenka tinkamą valymo režimą ir intensyvumą pagal pritvirtintą šepetėlio galvutę.

Tai reiškia, kad jei prie rankenos pritvirtinate „W2 Optimal White“ galvutę, ji automatiškai pasirenka „White“ valymo režimą.

Jei pirksite ir pritvirtinsite prie rankenos „C2 Optimal Plaque Defence“ šepetėlio galvutę, jai bus parinktas „Clean“ režimas, o „G2 Optimal Gum Care“ šepetėlio galvutei – „Gum Care“ režimas.
Šio sinchronizavimo tikslas yra pasiekti kuo geresnius valymo rezultatus.

Ne visos šepetėlių rankenos turi abi „BrushSync“ savybes. Dažniausiai primenama tik apie galvutės keitimą. Jei rankenoje yra įdiegtas sinchronizavimo režimas, greičiausiai ji taip pat turės keitimo priminimą.

Aišku, įmanoma naudoti ir su „BrushSync“ nesuderinamą galvutę ant „BrushSync“ rankenos, tačiau negalėsite naudotis sinchronizavimo teikiamais pranašumais.

Galvutės yra sukeičiamos

Philips Sonicare galvutės yra sukeičiamos.

Tai reiškia, kad visos „Sonicare“ siūlomos šepetėlių galvutės veikia beveik su visais elektriniais dantų šepetėliais.

Taigi, nesvarbu, ar turite „Sonicare DiamondClean“, ar „ProtectiveClean“ modelį, galite naudoti bet kurią iš anksčiau minėtų šepetėlių galvučių.

Yra keletas išimčių – ypač senesni „Sonicare“ dantų šepetėlių modeliai, kurie turi skirtingus tvirtinimo būdus, jie yra prisukami, o ne užmaunami. Bet kiek žinome, šie senesni modeliai čia niekada nebuvo parduodami.
Vienas didžiausių šio dizaino ir galvučių keitimo pranašumų yra tas, kad tai leidžia jums pasinaudoti įvairiomis galimybėmis, kurias suteikia tiek šepetėlio rankena, tiek galvutė.

Jei jūsų burnos higienos tikslas yra baltesni dantys, galite pasirinkti šepetėlio rankeną ir tinkamą šepetėlio galvutę, kuri padės pasiekti šį tikslą.

Elektrinis dantų šepetėlis taip pat gali patenkinti įvairių šeimos narių poreikius, kai šepetėlio rankeną gali naudoti skirtingi žmonės.

Kiekvienam šeimos nariui visiškai nebūtina turėti atskirą dantų šepetėlio rankeną. Naudokitės ta pačia rankena, tiesiog pakeiskite šepetėlio galvutę. Bet nepamirškite, kad tokiu būdu dantų šepetėlio rankena gali neveikti tiek metų, kiek veiktų tuo atveju, jei ja naudotųsi tik vienas žmogus.

Atminkite, kad, kol galvutės yra sukeičiamos, „BrushSync“ suderinamos šepetėlių galvutės turi būti naudojamos tik su „BrushSync“ rankena, kad veiktų visos „BrushSync“ funkcijos.

Kurios šepetėlių galvutės yra suderinamos su mano „Sonicare“ elektriniu dantų šepetėliu?

Jei neturite Sonicare E serijos („Essence“) ar „PowerUp“ šepetėlio rankenos, visos nurodytos Philips Sonicare pakaitinės galvutės tiks ir veiks su jūsų Sonicare elektriniu dantų šepetėliu.

Sonicare AirFloss antgalis neveiks su visomis šepečio rankenomis. Jie tinka tik Sonicare Airfloss.

Kaip ir kada keisti šepetėlio galvutes?

Keiskite šepetėlio galvutę kas 3 mėnesius.

Šepetėlio galvutė, kuri gali atrodyti visiškai priimtina ir tinkama naudoti, gali padaryti daugiau žalos, nei jums atrodo.

Nepaprastai svarbu, kad Sonicare dantų šepetėlio galvutė būtų keičiama kas 3 mėnesius. Tai bendra odontologo profesijos atstovų nuomonė.

Nauja šepetėlio galvutė turėtų tarnauti vidutiniškai 3 mėnesius, tačiau kai kuriems naudotojams gali prireikti pakeisti šepetėlio galvutę anksčiau.

Naudojant galvutę, šereliai nusidėvi, jie gali nusitrinti, tapti minkštesni ir ne tokie veiksmingi.

Kai galvutė yra nauja, šereliai yra suformuoti taip, kad sudarytų tankias grupeles, tačiau per kelias savaites šerelių grupės pamažu pradeda šiauštis ir jau tampa nebe tokios tankios. Būtent šiame etape šepetėlio galvutės praranda savo efektyvumą ir gali labiau pakenkti dantų paviršiui ir dantenoms.

Indikatoriniai šereliai blunka parodydami, jog metas keisti dantų šepetėlio galvutę, jei dienoraštyje nepažymėsite keitimo datos arba neprenumeruosite naujų galvučių užsakymo paslaugų, kad jums kas 3 mėnesius pristatytų naujas galvutes.

Jei naudojate „BrushSync“ suderinamą rankeną ir šepetėlio galvutę, užsidegs „BrushSync“ šviesos diodas, kuris įspėja, kai reikia pakeisti galvutę.

Blunkantys indikatoriniai šereliai

Labai lengva pamiršti, kada paskutinį kartą buvo pakeista jūsų dantų šepetėlio galvutė.

Philips Sonicare galvutėse yra indikatoriniai šereliai, kurie parodo, kiek laiko dar galite naudoti galvutę.
Specialūs šereliai ant galvutės, kurie iš pradžių yra mėlynos spalvos, per 3 mėnesius išbluks ir taps balti.
Kuo šviesesni yra šereliai, tuo senesnė ir labiau nusidėvėjusi yra šepetėlio galvutė.

Iš pirmo žvilgsnio tai gali būti nelabai akivaizdu, tačiau šepetėlių galvutės šereliai praranda standumą ir palaipsniui nusidėvi laikui bėgant.

Norėdami gauti optimalų rezultatą, keiskite šepetėlio galvutę kas tris mėnesius.

0 Komentarai
Pridėti komentarą

Dantų Šepetėlis & Dantų Pastos.

COPYRIGHT © 2022. All Rights Reserved. 

Kontaktai

info@jususypsena.lt

I - V: 9:00 - 17:00

Adresas

Latvia, Riga, Ropažu street 60a

Registracijos numeris

40203176167

Bankas

Bankas

UAB Paysera LT

IBAN

LT923500010004219332

įmonės

AB International SIA

Jūsų krepšelis tuščias Tęsti
Pirkinių krepšelis
Tarpinė suma:
Nuolaida 
Nuolaida 
SKU:
Peržiūrėti informaciją
- +
Išparduota